Klar for
lynrask
fiber?

Fiber er markedets suverent beste bredbånd.
Sjekk om vi kan levere fiber til din bedrift.

Fiber til din bedrift

Vi opplever en eksplosjonsartet vekst i datatrafikken og dermed øker også behovet for fiber på arbeidsplassen. Nye, tunge tjenester legger beslag på stadig mer båndbredde og krever fiber for å fungere slik vi ønsker.

Bruk av video, skybaserte tjenester og kontinuerlig bruk av nettbrett og smarttelefoner er tunge drivere av datatrafikk, samtidig som bedriftene blir stadig mer avhengig av at datasystemene og nettverkene fungerer som de skal.

Fiber har svært høy hastighet og gir den stabiliteten og sikkerheten som kreves. Bedriftene flytter nå også applikasjoner og andre tjenester som tidligere lå lokalt, ut i nettskyen. Dette forutsetter fiber for å fungere optimalt.

Infrastruktur er kritisk for norske bedrifter, og etterslep på fiber kan koste norske bedrifter deres konkurranseevne. Fiber dekker nåværende og fremtidige kapasitetsbehov og reduserer sårbarheten dramatisk.

 

Fiber til hele Norge

Som stor, nasjonal aktør med eget landsdekkende nett basert på fiber har vi godt utbygd nett i alle våre største byer. Les mer om fiber i OsloBergenDrammenSkienFredrikstadSarpsborgTrondheimPorsgrunnStavangerTromsø og Hamar.

Vi leverer også fiber til privatkunder via HomeNet.

 

Fakta om fiber fra Broadnet

  • Høy hastighet (opptil 10 Gbps), lik fart på opp- og nedlasting og svært høy stabilitet gjør fiber til den optimale internettaksessen
  • Fiber dekker kapasitetskravene til all internettbasert kommunikasjon – krevende internettaktiviteter som videomøter, streaming, skybaserte tjenester (cloud computing), filutveksling, IP-telefoni og hjemmekontor går problemfritt
  • Broadnet leverer fiber til bedrifter og offentlige virksomheter i hele Norge via Broadnets eget landsdekkende fibernett
  • Broadnet garanterer høyeste kvalitet, maksimal sikkerhet og stabilitet hele veien til din bedrift
check_60px_ny

Vi møter kravene til profesjonelle kunder

Norges mest fremtidsrettede fibernett

Landsdekkende dekning

Funksjonalitet og tjenester tilpasset bedriftsmarkedet

Drift og overvåkning med høyeste kvalitet 24/7

Kontakt oss

Er du eksisterende kunde, kontakt oss her

Takk for at du ønsker å bli kunde hos Broadnet!

Du vil i løpet av kort tid motta et uforpliktende tilbud.
Vennlig hilsen Broadnet