Derfor mener administrerende direktør
Martin Lippert at Broadnet er det beste stedet å jobbe

– Broadnet har et av Norges mest kompetente arbeidsmiljø, hvor vi har stor respekt for faglighet, og hvor du har muligheten til å arbeide med stor variasjon av arbeidsoppgaver. Vi forventer mye av hverandre og ønsker å være aller best på det vi gjør. Vi er derfor avhengig av å ha ansatte med «drive» og som jobber for å ha en kontinuerlig utvikling.

Vi tar stort ansvar for det vi leverer. Det vi leverer er kritisk for businessen til våre kunder. Uansett om du er butikksjef, eller om du er en lege, dersom ikke nettet fungerer får du ikke gjort jobben din og det kan få svært kritiske konsekvenser. Dette er noe vi tar på alvor. Vi er ikke bare noen som leverer internett, vi kan potensielt sett være med på å redde liv, og vi digitaliserer Norge.

Vi arbeider derfor hardt for å være kundeorienterte. Vi skal være best på kundetilfredshet, og det er ikke bare et mål, men mer «a life of living». Det vil si at vi først kan være tilfredse når ingen av kunde våre er utilfredse. Våre kunder skal være våre ambassadører, ikke bare noen vi leverer til.

For å kunne gjøre dette, er vi helt avhengig av å ha dyktige medarbeider med høy kompetanse og «drive». Vi arbeider hardt for å nå målene vi setter oss, og gir oss ikke selv om vi møter motgang. Jeg er veldig stolt over å jobbe i Broadnet, og mener det er viktig å være stolt av arbeidsplassen sin, samt ha yrkesstolthet for å skape en god arbeidskultur.

Hvorfor skal man søke jobb i Broadnet?

Fordi vi har en kombinasjon av det beste fra alle verdener. Du får et høyt faglig miljø, samtidig som du har mulighet for å påvirke systemene og vi er ikke større enn at de som vil de får lov.

check

Martins 3 tips til hva du kan skrive i søknaden:

Prøv å beskriv hva du har gjort, og igjennom dette bevis at du har «drive».

De søknadene som vekker min interesse, er de som også beskriver hva de vil ha ut av jobben. Ikke bare fortell hva arbeidsgiveren kan få av deg, men hva du selv ønsker å få ut av denne jobben. Hva er det med Broadnet som gjør at du ønsker å arbeide her og bli en del av vårt team?

En annen ting som også gjør at en søknad blir interessant, er å få frem hva du har lært av de ulike tingene du har gjort. Hva oppnådde du og hvilken effekt/påvirkning har det hatt? Dette kan si mye om en person, og bidra til at man kan fornemme hvem som skriver søknaden.