Jobb
i Broadnet

Derfor mener administrerende direktør Martin Lippert at Broadnet er det beste stedet å jobbe:

– Broadnet har et av Norges mest kompetente arbeidsmiljø, hvor vi har stor respekt for faglighet, og hvor du har muligheten til å arbeide med stor variasjon av arbeidsoppgaver. Les mer

Møt våre ansatte

magne_200x232

Magne begynte i datterselskapet PowerTech i 2011, og arbeider som salgsleder for porteføljeavdelingen i B2B:

– Vi bryr oss om kundene våre, og har et sterkt kundefokus

Etter jeg var ferdig med å studere begynte jeg å arbeide som KAM i PowerTech, som er datterselskapet til Broadnet. Jeg var nysgjerrig på IT selv om jeg ikke har utdannelse innenfor faget, og følte jeg hadde mye å lære innen salg. Jeg ville først og fremst lære hvordan man skulle håndtere kunder, i tillegg ville jeg arbeide et sted hvor det er høyt tempo. Etter hvert gikk jeg gradene, og er i dag salgsleder for porteføljeavdelingen innenfor B2B.

I dag leder jeg 15 personer til å oppnå best resultater, og til å behandle kundene våre best mulig. Vi er et mellomledd mellom Broadnet og kunden, og skal sørge for at de er tilfredse og fornøyde. Vi bryr oss om kundene våre, og har et sterkt kundefokus. Det synes jeg er veldig viktig.

Det mest motiverende med min jobb er å se at ikke bare selskapet utvikler seg, men også de ansatte. Det er det jeg synes er gøy med å være leder, nettopp å få frem det beste i mine ansatte, og se at de vokser. Det er store utviklingsmuligheter hvis man ønsker det.

Noe av det jeg synes er det beste med å arbeide i Broadnet er samholdet her. Det er høyt under taket og godt samarbeid. Det er også et miljø hvor jeg lærer noe nytt hver eneste dag. I tillegg er det ikke så store avstander mellom toppledelsen og de ansatte, noe som gjør at jeg får være med på å ta beslutninger og at det er rom for å si sine meninger.

mette_200x232

Mette begynte i Broadnet i 2017, og arbeider som avdelingsleder for 1.linje B2C på kundeservice:

– Det beste med jobben min er relasjonene man får

Jeg trives best med å arbeide i et hektisk miljø hvor det skjer ting, så da jeg begynte i Broadnet følte jeg at jeg hadde kommet på rett sted. Ingen dager er like, og jeg lærer noe nytt hele tiden. Da vi i Kundeservice sitter så tett på kunden, blir vi involvert i ulike prosjekter og piloter, noe som gjør at man hele tiden får utviklet seg. Hvis man ønsker muligheter og ansvar, får man det.

Det beste med jobben min er relasjonene man får. Det å få være med på å påvirke andres arbeidsdag, og å hjelpe dem til å utvikle seg, er svært motiverende. Som leder får man mulighet til å ta folk videre, øke kompetansen deres og hjelpe dem til å se sine egne styrker. Dette gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag.

Det som gjør at Broadnet er et fantastisk sted å arbeide er arbeidsmiljøet, i kombinasjon med å være en del av en bedrift som satser, og som stadig er i vekst. Det første jeg merket da jeg begynte var den gode stemningen, og den åpne mentaliteten som er her. Alle er nysgjerrige, ikke bare på kollegaer, men også genuint i faget sitt. Dette i kombinasjon med å være en del av en bedrift som stadig er i endring og som vokser, gjør at jeg stortrives.

pia_200x232

Pia begynte i Broadnet 2013, og arbeider som produksjonskoordinator i avdelingen for leveransekvalitet:

– Miljøet er preget av hyggelige mennesker som arbeider godt sammen

Jeg begynte i Broadnet rett etter videregående, og var først innleid via et bemanningsbyrå. Jeg trivdes med en gang, så da jeg fikk tilbudet om fast ansettelse etter noen måneder, var det et lett valg å takke ja.

Noe av det morsomste med jobben min er den mestringsfølelsen jeg får når jeg har funnet en løsning på et problem, og kunden blir fornøyd. Lederen min har tillit til at jeg finner den beste løsningen, og jeg får mye frihet under ansvar. Men jeg kan alltid spørre om hjelp hvis jeg trenger det, og får den støtten jeg trenger. Ingen dager er like, og jeg lærer nye ting hele tiden, noe som gjør at jeg hele tiden får utviklet meg.

Noe av det jeg vil trekke frem som gjør at Broadnet er et fantastisk sted å arbeide, er det sosiale miljøet. Miljøet er preget av hyggelige mennesker som arbeider godt sammen. Mange av kollegene har blitt gode venner som jeg også tilbringer tid med utenfor arbeidstiden.

check

Broadnet

Leverandør av datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor

420 ansatte med hovedkontor på Technopolis Fornebu

Eies av EQT – Nord-Europas ledende private equity-selskap

Her kan du se våre ledige stillinger