Profesjonelle
tjenester
til din bedrift

Vi leverer tjenester som er spesialtilpasset norske bedrifters
krav til kvalitet og oppetid. Tjenestene driftes og overvåkes 24/7.

Ønsker tilbud

Direkteforbindelser til offentlige skytjenester

Offentlige skytjenester er i stor vekst, og hjelper bedrifter med å effektivisere og forenkle driften. Skytjenester gir frihet til å utvikle, administrere og distribuere programmer i bedriften på en kostnadsbesparende og enkel måte.

Broadnet har direkteforbindelser til de største innholdsleverandørene av skytjenester. Dette inkluderer ledende aktører som Equinix, Microsoft, Amazon, Google og Akamai. Denne løsningen sikrer optimal ytelse for dine applikasjoner.

Med Cloud Access fra Broadnet etableres direkteforbindelser fra kundens private nettverk til globale datasentre gjennom trafikkpunkter i London, Amsterdam og Frankfurt. Trafikken går ikke over Internett, noe som gir høyere ytelse og sikkerhet.

Fra et privat kundenett (IPVPN) eller fra et Broadnet datasenter leveres Cloud Access direkte til offentlige skytjenester som:

  • Microsoft Azure, gjennom Microsoft ExpressRoute
  • Amazon Web Services, gjennom Amazon Direct Connect

 

ISP-tjenester med fokus på sikkerhet, stabilitet og dataintegritet

Broadnets ISP-tjenester er utviklet for bedrifter og vårt fokus er sikkerhet, stabilitet og dataintegritet. For å tilfredsstille vesentlige krav lagres data på geo-redundante lokasjoner i Norge.

Gjennom en selvbetjeningsportal kan du bestille og gjøre endringer på egne ISP-tjenester. Kontrollpanelet er brukervennlig og følgende tjenester kan enkelt bestilles og administreres:

  • Søk etter ledig domene og bestilling av nasjonale og internasjonale domener. Som standard registreres .no domener med DNSSEC som øker sikkerheten. DNSSEC reduserer risiko for å bli utsatt for bedrageri, sikrer at man kommuniserer med rett instans (ikke en bedrager)
  • Mail-tjeneste for bedriften som inkluderer webmail. Bedriftens domene benyttes i mail-adressen til ansatte
  • Egen Premium B-SMTP tjeneste for store epost-volum, som hindrer svartelisting
  • Antivirus/antispam tjeneste. Leveres også til bedrifter med egen mail-server
  • Webhotell for lagring av bedriftens nettsider. Bedriftens domene knyttes til webhotellet for publisering av innhold på Internett

Mer informasjon om våre ISP-tjenester og oppsett av disse

 

Dokumentasjon:

Produktark Cloud Access / Tjenestebeskrivelse Cloud AccessTjenestebeskrivelse ISP-tjenester / Avtalevilkår for ISP-tjenester

Kontakt oss

Er du eksisterende kunde, kontakt oss her

Takk for at du ønsker å bli kunde hos Broadnet!

Du vil i løpet av kort tid motta et uforpliktende tilbud.
Vennlig hilsen Broadnet