Profesjonelle
tjenester
til din bedrift

Vi leverer tjenester som er spesialtilpasset norske bedrifters
krav til kvalitet og oppetid. Tjenestene driftes og overvåkes 24/7.

Ønsker tilbud

Vi garanterer deg nødvendig kapasitet

Vi opplever en eksplosjonsartet vekst i datatrafikken og dermed øker også behovet for nettkapasitet. Med vårt eget landsdekkende fibernett kan Broadnet levere den kapasiteten som kreves for at din virksomhet skal møte denne utviklingen.

Norske bedrifter opplever et stadig større behov for båndbredde. Dette inkluderer også et behov for overføring av store datamengder som krever dedikert kapasitet.

Broadnet tilbyr en rekke tjenester som gir faste forbindelser i nettet med dedikerte overføringshastigheter. Med disse tjenestene er din virksomhet garantert den kapasiteten som behøves for overføring av dine kritiske data.

Broadnet tilpasser kapasiteten og teknologien etter dine behov, og leverer dedikert båndbredde med svært høy sikkerhet 24 timer i døgnet.

 

Dokumentasjon:
Produktark Dedikert Kapasitet / Produktark Diversitet / Tjenestebeskrivelse Mørk Fiber / Tjenestebeskrivelse Grå Fiber /
Tjenestebeskrivelse Bølgelengde / Tjenestebeskrivelse Leid Linje / Tjenestebeskrivelse Ethernet Transport SDH / Tjenestekvalitet

Tilleggstjenester:
Utvidet Tjenestekvalitet / Ulike Servicenivåer / Tilgjengelighet fra 99,0% til 99,95% / Diversitet

Kontakt oss

Er du eksisterende kunde, kontakt oss her

Takk for at du ønsker å bli kunde hos Broadnet!

Du vil i løpet av kort tid motta et uforpliktende tilbud.
Vennlig hilsen Broadnet